Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Свищов, ул. Алеко Константинов 1

Контакти

Адрес: Свищов, ул. Алеко Константинов 1

Телефон: 0887 676 263

Работно време: понеделник-петък 9:00-18:30 ч. събота 9:00-16:30 ч. неделя 9:00-14:00 ч.

Книжарница Ciela Books & Music - Свищов

Тук историята е оставила отпечатъка си още времето на ранновизантийската империя. Точно тук е роден и сатиричния алтруист Алеко Константинов, тук се намира и възрожденският шедьовър, дело на Колю Фичето - църквата „Света Троица“, която и до днес пази своето очарование и изящност...

Стани част от историята на града край Дунава и си отнеси спомен от миналото или къс светлина за бъдещето заедно с Kнижарница Ciela Books & Music Свищов

Очакваме те с колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).


В избора на твоето съкровище ще те напътстваме умело и с усмивка. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

Как да ни намериш: Книжният оазис се намира в блока с електронния часовник в центъра на града. Само на хвърлей до музея, посветен на Щастливеца.


Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини