Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Коледни Писма от Феликс

Феликс ­ плюшеното зайче на Софи, пътешества и ѝ изпраща писма с разкази за приключенията си и местата, които посещава. Писмата, заедно със снимки, рисунки и карти от пътешествията, са оформени като пощенски пликове с марки и печати.

Преди Коледа зайчето Феликс пише на Дядо Коледа тревожно и спешно писмо: “Скъпи Дядо Коледа, моля те, не се сърди, но аз веднага трябва да разбера дали те има!” Няколко дни по-късно Феликс получава отговор от Северния полюс и на другата сутрин изчезва! Софи се тревожи много за своето плюшено зайче, но скоро на адреса ѝ започват да пристигат писма от Феликс, който обикаля света с Дядо Коледа! А когато се връща от своето голямо коледно пътешествие, зайчето донася на Софи подарък, който ще откриете в края на книгата. Писмата от Феликс, изненадите в тях, разказът за пътешествията с Дядо Коледа, описанието на коледни обичаи от различни страни превръщат тази книга в уникален подарък, който ще зарадва всяко дете.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Коледни Писма от Феликс
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Нови писма от Феликс
Анете Ланген, Констанца Дроп
Фют
рейтинг:
1%
4,90 лв.
Писма от Феликс за децата по света
Анете Ланген, Констанца Дроп
Фют
рейтинг:
1%
5,99 лв.
Писма от Феликс за пътуването с цирка
Анете Ланген, Констанца Дроп
Фют
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Писма от експедициите на Феликс
Анете Ланген, Констанца Дроп
Фют
рейтинг:
1%
5,99 лв.
Писма от Феликс за едно приказно пътешествие
Анете Ланген, Констанца Дроп
Фют
рейтинг:
1%
5,99 лв.