Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Копнеж - Книга 1

SKU
9789542725732


рейтинг:
100 % of 100
19,90 лв.

„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш.



Не е наличен

Целият ми живот се промени в мига, в който прекрачих прага на академия „Катмиър“. Нищо в това място или в учениците, които учат тук, не изглежда каквото е. И ето ме мен – прост смъртен сред богове… или чудовища. Все още не мога да реша към коя от враждуващите фракции принадлежа, ако изобщо принадлежа някъде. Знам със сигурност, че единственото нещо, което ги обединява, е омразата им към мен.

Джаксън Вега. Вампир, който не е изпитвал нищо стотици години и криещ у себе си страховити тайни. В него има нещо, което ме привлича. Нещо тайнствено и наранено, което пасва на моята изтерзана душа.

И което може да погуби и двама ни.

Защото има причина Джаксън да се е предпазвал вече толкова години. А сега някой всячески се опитва да пробуди заспалото чудовище и аз няма как да не се запитам: не съм ли просто примамка…



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Копнеж - Книга 1
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Хари Потър и Стаята на тайните - книга 2 - Мери Гранпре
Дж. К. Роулинг
Егмонт България
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Хари Потър и Философският камък - книга 1 - Мери Гранпре
Дж. К. Роулинг
Егмонт България
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Хари Потър и Затворникът от Азкабан - книга 3 - Мери Гранпре
Дж. К. Роулинг
Егмонт
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Камък - Книга 2
Трейси Улф
Егмонт
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Колебание - Книга 3
Трейси Улф
Егмонт
рейтинг:
100%
29,90 лв.