Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Краят на властта (тв.к.)

Властта има свойството да се мести, и не само от запад на изток и от север на юг, но и от палатите към площадите. Хегемонията на огромните корпорации все повече отстъпва пред младите и амбициозни стартъп предприятия. Същата тази власт не просто се прехвърля, но и разлага с течение на времето. Онези, които я притежават, днес са изправени пред ограничения в нейното упражняване, непознати в миналото.



В „Краят на властта“ удостоения с множество награди бивш редактор на Foreign Policy Мойзес Наим хвърля светлина върху борбата между някога могъщите глобални властници и зараждащите се микросили, които се изправят срещу заложените забрани. Позовавайки се на провокативни, невиждали досега бял свят изследвания, Наим ни показва как тези нови фактори в глобален мащаб водят до свалянето на тирани и монополи и проправянето на множество нови възможности. Този импулс за противоинституционално поведение също носи своите рискове, водещи до хаос и потъпкване на базисни норми на човешко поведение.

Наим умело наблюдава резки промени, настъпили във множество поприща: бизнес, религия, образование, семейни взаимотношения и всички въпроси, обвързани с политиката на война и мир. Някогашните бариери, издигани от властимащите, биват методично разбивани от обречени на собствената си дързост смели революционери. Наим предлага един реалистичен сценарий за края на властта - и как той ще промени нашия свят.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Краят на властта (тв.к.)
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Тайните на Санкт Петербург
Владимир Федоровски
Изток-Запад
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Видях сатаната, как падна от небето като светкавица
Рене Жирар
Изток-Запад
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Езоп - Басни
Езоп
Изток-Запад
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Изяж богаташа
Пи Джей О Рурк
Изток-Запад
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Краят на властта (м.к.)
Мойзес Наим
Изток-Запад
рейтинг:
1%
20,00 лв.