Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Красавицата и звяра

Не е наличен

Пиърс Йелвъртън, граф на Марчант, живее в замък в Уелс, където, според слуховете, злият му нрав е проклятие за всеки, с когото се сблъсква. Той е „Звяр“. Госпожица Линет Трин е една от най-изтънчените млади дами, украсявали балните зали на Лондон. Тя е „Красавица“. Но един момент, има още! Пиърс е лекар: блестящ, куц и абсолютно нетърпим, а Линет е флиртувала най-скандално с един принц и цялото висше общество мисли, че сега очаква детето му. Трябва ѝ съпруг.

Линет изчислява, че ще са ѝ нужни две седмици – най-много! – за да обезоръжи графа. Пиърс знае, че никога няма да се влюби и със сигурност никога няма да се ожени.

До какви оръжия ще трябва да прибегне Красавицата, за да опитоми Звяра? И дали цената за това няма да се окаже прекалено висока за собственото ѝ, разтърсвано от буйни страсти сърце? Запленяващата приказка се разгръща страница след страница, а развръзката тепърва предстои…



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Красавицата и звяра
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Следите на душите
Майкъл Нютън
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
Песен за огън и лед - книга 3 - Вихър от мечове
Джордж Р. Р. Мартин
Бард
рейтинг:
1%
29,99 лв.
Живата факла
Стивън Кинг
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.
Опасна с диаманти - книга 4
Маделин Хънтър
Калпазанов
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Съперниците
Ви Кийланд
Калпазанов
рейтинг:
60%
18,00 лв.