Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Любими приказки


Книжката за игра на четене “Любими приказки” подготвя превръщането на детето от слушател в четец. Текстовете и задачите в нея са подбрани и подредени така, че стартът в грамотността да бъде глобален и възможен още преди изучаването на буквите. Предложени са различни компенсаторни стратегии на четене (четене по илюстрации, слушане-разглеждане, четене-разглеждане) и различни игрови практики (театрализирани форми на четене), чрез които децата могат да опознават елементите на книгата, да участват (ръка за ръка) в съвместно четене и да си сътрудничат в ученето. В хода на този процес за тях става достъпно откриването за текста като основен инструмент на четенето и на самото четене като активно констуриране на смисъла с опора на текста и илюстрацията.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любими приказки
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Моята библиотека
Теодора Власева
Летера
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Пътешествия в Буквария
Теодора Власева
Летера
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Стихотворни настроения
Теодора Власева
Летера
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Чуден свят
Теодора Власева
Летера
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Учебна тетрадка по четене за 3. клас
Теодора Власева
Анубис
рейтинг:
1%
5,15 лв.