Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Лунен календар на красотата 2013

Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието в отделните зодиакални знаци в своя път по небосклона, така и като съответен лунен ден от месечния календар.



Не е наличен

Здравето е красота. Здравият човек е красив по своему независимо от възрастта си, даже и никога да не се възползва от възможностите, които предлагат салоните за красота.
За всеки ден от годината са посочени забранените и позволвените процедури като съчетание между лунния ден, фазата и изгрева на луната, сезона в годината и присъствието на Луната в зодиакалния знак. Без значение е дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочени са и дните, подходящи за зачеване и периодите през които диетата ще има най-голям ефект.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лунен календар на красотата 2013
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Астрологичен хороскоп 2009 година
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2011
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2014
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2016
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2019
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.