Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Любимата формула на Професора

"Любимата формула на професора" на Йоко Огава е като потапяне в дълбоки, спокойни води.

Математика, бейзбол, поезия, се сливат хармонично в един оригинален и поднесен с много топлина разказ за сложността и крехкостта на човешките взаимоотношения.



Е-книга

Шейсет и четири годишен блестящ математик, претърпял тежка автомобилна катастрофа, в резултат на която паметта му трае само… 80 минути, наближаваща трийсетте домашна помощница, търпелива, грижовна и почтителна, и десетгодишният ѝ син, запален по бейзбола. Трима герои и една по японски изящна до най-дребния детайл и затрогваща история за съпричастие, искрена привързаност и човешка топлота. Числата са убежището на Професора, чрез тях той общува и дири устои в изплъзващото му се ежедневие. И ето че математиката може да не е суха и скучна наука, населена с непонятни знаци и символи, а сияйна вселена от магически цифри и формули, наподобяващи строфи на поема, които сближават, сприятеляват, сплотяват, разбулват неподозирани тайни, изплитат здравата нишка на духовна връзка между три поколения.

Дълъг е списъкът с литературни отличия на японската писателка Йоко Огава (р. 1962 г.), възпитаничка на университета „Васеда“. Още първата ѝ творба през 1988 г. е удостоена с награда за дебют. Следват авторитетните „Акутагава“ (1990), „Танидзаки“ (2006), „Шърли Джаксън“ (2008)… Произведенията ѝ се издават в цял свят. Романът „Любимата формула на Професора“ (2003), от който за два месеца са продадени един милион екземпляра, получава Наградата на японските книгоразпространители и престижното отличие „Йомиури“ (2004). Филмовата му адаптация (2006) е дело на японския режисьор Такаши Коидзуми.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Любимата формула на Професора
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Grammaire progressive du Francais - niveau intermediaire
Одил Тиевназ
Колибри
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Самоличност
Милан Кундера
Колибри
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Проклета въртележка
Филип Джиан
Колибри
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Хотел Ирис
Йоко Огава
Колибри
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Е-книга
Е-книга Хотел Ирис
Йоко Огава
Колибри
рейтинг:
1%
11,00 лв.