Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Магьосникът

Не е наличен
След "Алхимикът" е ред на "Магьосникът"!

Калифорния:
В ръцете на д-р Джон Дий и Тъмните древни “Книгата на Авраам Мага” би могла да се превърне в опасно оръжие, което да доведе до разрухата на познатия на човечеството свят. Най-могъщият ръкопис в историята съдържа тайната на безсмъртието - тайна, която никой не бива да узнава. Две страници делят Дий от познанието, което ще възвърне властта на Тъмните древни.
Единствено близнаците Джош и Софи могат да го спрат - но те са отдалечени на 13 000 километра...

Париж:
Никола, Софи, Джош и Скати избягват от Охай и се озовават в Париж - Града на светлините, някогашен дом на Никола Фламел. Но завръщането не е никак приятно.
Николо Макиавели, философ и виден колекционер на предмети на изкуството, живее в Париж и работи за Дий. Той е по петите им, а времето на Никола и Пернел изтича. С всеки изминал ден силата им намалява, телата отслабват. Време е Софи да овладее и втората магия - Огнената.
Само един човек е в състояние да я обучи: някогашният ученик на Фламел, граф Сен Жермен - самият той алхимик, магьосник и рок звезда...

Джош и Софи Нюман са единствената надежда за оцеляване на човешкия род. При положение че преди това не се настроят един срещу друг...

Майкъл Скот започва да пише преди повече от 25 години. Той е един от най-успешните автори на Ирландия, с впечатляващи изяви в много литературни стилове - фентъзи, научна фантастика, фолклор... Работите му са насочени както към възрастните, така и към по-младите читатели.

Майкъл е смятан за един от големите авторитети в обастта на келтския фолклор. От средата на 80-те години на XX век той издава няколко впечатляващи сборника - "Ирландски народни песни и приказки", "Ирландски митове и легенди" и др., които повече от 20 години се радват на непрекъснат интерес и са смятани за едни от най-авторитетните работи по темата.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магьосникът
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Питър Пан
Джеймс Матю Бари
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Хитър Петър
Сава Попов
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Хиляда и една нощ - приказки на Шехеразада
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
През води и гори - Лакомото мече
Емилиян Станев
Хермес
рейтинг:
1%
4,50 лв.
Антични светове
Майкъл Скот
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.