Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Млада кръв - Революцията 1769-1795

„Динамична и увлекателна история за дръзки приключения, написана от един от най-вълнуващите автори на исторически романи! Тази книга е идеалната комбинация между „Спартак” и „Господар и командир”. – Дейли Рекърд



Артър Уесли е роден и отгледан да бъде лидер. Твърдо убеден, че нацията трябва да бъде водена от крал, британският офицер служи на родината си с истинска жар и се отправя на поход срещу Френската република, за да възстанови падналата монархия.

Наполеон Бонапарт се присъединява към френската армия в навечерието на Революцията. Изолиран от френското общество заради корсиканския си произход, той вярва, че водачеството се печели чрез заслуги, а не чрез потекло. Когато анархията взривява Париж, младият артилерийски офицер е изпратен в предните редици на армията на революционерите, тръгнала на битка с Великобритания.

Двете мощни империи се впускат в кървав дуел, а заклетите противници Уесли и Бонапарт се подготвят за съдбовна среща. Единият е воден от амбицията, а другият – от дълга, но и двамата не съзнават, че един ден бъдещето на Европа ще лежи в ръцете им.

„Определено не ми трябва такъв вид конкуренция.” – Бърнард Корнуел

„Прекрасно, неангажиращо, вълнуващо четиво.” – Сънди



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Млада кръв - Революцията 1769-1795
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Книжни пари
Кен Фолет
Артлайн
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Скълдъгъри Плезънт - Да играеш с огъня
Дерек Ланди
Артлайн
рейтинг:
1%
13,99 лв.
Героят на времето
Брандън Съндърсън
Артлайн
рейтинг:
1%
27,00 лв.
Скълдъгъри Плезънт - Безликите
Дарек Ланди, Дарек Ланди
Артлайн
рейтинг:
1%
13,99 лв.
Арена
Саймън Скароу
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.