Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Музика за 1. клас

По учебната програма за 2017/2018 г.


Изданието е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.
Oдобрен от МОН със заповед № РД 09 - 1582 / 08.02.2017 г.
Учебникът е оформен като атрактивна книга за музиката. Учебното съдържание в нея е разпределено в 32 часа за нови знания, 24 часа за затвърдяване и обобщение, 6 часа за наблюдение, 2 часа за диагностика. Илюстративният материал е водещ компонент на всяка страница - комбинация от рисунки, снимки, схеми, графики и др. За разработване на учебното съдържание са заложени принципите на интерактивност, интегрираност и достъпност. Така се постигат условия за развитие и формиране на музикалния слух като съществен фактор за пълноценно общуване с музиката и успешно реализиране на музикалните дейности. Музикалните примери, разнообразните задачи и загадки допринасят за формиране на музикална култура, на емоционална и естетическа интелигентност у учениците. Предизвикват активност и позитивни емоции. В редица теми са заложени междупредметни връзки, които имат актуални послания (смислови и музикални) и са ценен ресурс за учителя в процеса на формиране на ключови компетентности. Учебникът съдържа разнообразни музикални творби от миналото до днес. Те са в основата на учебното съдържание и носят ярки емоционални послания за децата. Дават възможност за осъществяване на водещите музикални дейности - пеене, слушане, танцуване, свирене на детски музикални инструменти, провокират творчество.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Музика за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Музика за 5. клас - Анубис
Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Юлиана Близнакова
Анубис
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Музика за 6. клас
Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Юлиана Близнакова
Анубис
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Музика за 2. клас
Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Розалина Паскалева
Анубис
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Книга за учителя по музика 7. клас
Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Юлиана Близнакова
Анубис
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Музика за 4. клас
Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Розалина Паскалева
Анубис
рейтинг:
1%
12,90 лв.