Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
-10%
Настолна игра - Алкохолно
Настолна игра - Алкохолно

Настолна игра - Алкохолно "Не се сърди човече"


Резюме

Тази иновативна игра ще върне любимите ви спомени от детството, макар че този път не всичко ще е както го помните. Целта на играта е да вкарате един по един всичките си шотове в игралното поле като хвърляте шестици. След това да преминете през полето.

Внимавайте обаче, ако друг играч попадне върху ваш шот, трябва да го изпиете и се връщате в начална позиция.

Това е една ъпдейтната версия на популярната игра. Подходяща е за възрастни, които искат да се почувстват като тийнейджъри. Алкохолното "Не се сърди човече" се грижи за забавлението ви по време на купон. Поставете игралната дъска в центъра на масата и напълнете шотовете. Всичко останало ще се случи от само себе си.

Втори вариант

Има още една, по-агресивна разновидност на тази игра, която може да практикувате. Играят трима души. Препоръчва се за играта да се използват не много силни питиета, но и не много слаби, като бира, примерно.

Повече
Цена

Нормална цена: 28,00 лв.

Наша цена: 25,20 лв.

ISBN 4029811168279

Основни положения:

1. Играчите избират цвета, с който ще играят, без синия, който е резервиран за "мистериозния" играч.
2. Всеки хвърля зара. Този, чийто зар е с най-голяма стойност, е пръв. Всички останали играят по посока на часовниковата стрелка.
3. Всеки играч трябва да хвърли 6, за да извади свой шот от базата. Шотът се напълва до половина и се поставя в начална позиция. След 10 неуспешни хвърляния, играчът може да избере да изпие един шот и да го постави в начална позиция. След всяко изпиване, съответният шот се напълва отново.
4. Когато шотът е в стартова позиция, с него може да се играе. Играчите хвърлят зара и местят своите шотове с толкова позиции, колкото е стойността му.
5. След като изиграе своя ход, всеки играч хвърля зар за "мистериозния" играч. Играчът трябва да играе с шотовете на синия играч, като безмилостен "убиец". При него важат същите правила, с изключение на "наказателното" отпиване и това, че той никога не завъшва играта. Шотовете му се движат в игралното поле до края.
6. Победител е този, който пръв прибере шотовете си в базата.

Правила при стълкновение на два шота:

1. Когато шот на един играч попадне върху шот на друг, вторият играч връща шота си в базата.
2. Когато шот на играч попадне върху друг негов шот, се формира "блок" (между двата шота е добре да се постави картичка, за да стоят по-стабилно). Никой не може да премине през блока, включително същият играч и "мистериозния" играч.
3. Шот на "мистериозния" играч попада върху шот на друг играч. Съответният играч изпива шота и той се връща в базата.
4. Шот на физически играч попада върху шот на "мистериозния" играч. Шотът на "мистериозния" играч се връща в базата, а другите двама играчи изпиват по един шот (ако имат такъв в игралното поле). Шотовете им се напълват отново и се връщат на позициите си.

Вариации

Някои разновидности на правилата позволяват играч да изпие шота си (когато друг физически играч е попаднал върху него) и да не го връща обратно в базата. В този случай двата шота не формират блок.

Можете още малко да видоизмените правилата по ваше желание, като в този случай, те трябва да се изяснят добре на всички играчи предварително.

Особености:

  • Иновативна алкохолна игра
  • Подходяща за 2-ма, 3-ма или играчи (на подходяща възраст)
  • Стъклена основа със силиконови крачета
  • Стъклени пионки-шотове за всеки играч
  • Размери на таблата: 31x31cm
  • Чашите не са подходящи за миялна машина
Настолна игра - Алкохолно "Не се сърди човече" Настолна игра - Алкохолно "Не се сърди човече" Основни положения:1. Играчите избират цвета, с който ще играят, без синия, който е резервиран за "мистериозния" играч.2. Всеки хвърля зара. Този, чийто зар е с най-голяма стойност, е пръв. Всички останали играят по посока на часовниковата стрелка.3. Всеки играч трябва да хвърли 6, за да извади свой шот от базата. Шотът се напълва до половина и се поставя в начална позиция. След 10 неуспешни хвърляния, играчът може да избере да изпие един шот и да го постави в начална позиция. След всяко изпиване, съответният шот се напълва отново.4. Когато шотът е в стартова позиция, с него може да се играе. Играчите хвърлят зара и местят своите шотове с толкова позиции, колкото е стойността му.5. След като изиграе своя ход, всеки играч хвърля зар за "мистериозния" играч. Играчът трябва да играе с шотовете на синия играч, като безмилостен "убиец". При него важат същите правила, с изключение на "наказателното" отпиване и това, че той никога не завъшва играта. Шотовете му се движат в игралното поле до края.6. Победител е този, който пръв прибере шотовете си в базата.Правила при стълкновение на два шота:1. Когато шот на един играч попадне върху шот на друг, вторият играч връща шота си в базата.2. Когато шот на играч попадне върху друг негов шот, се формира "блок" (между двата шота е добре да се постави картичка, за да стоят по-стабилно). Никой не може да премине през блока, включително същият играч и "мистериозния" играч.3. Шот на "мистериозния" играч попада върху шот на друг играч. Съответният играч изпива шота и той се връща в базата.4. Шот на физически играч попада върху шот на "мистериозния" играч. Шотът на "мистериозния" играч се връща в базата, а другите двама играчи изпиват по един шот (ако имат такъв в игралното поле). Шотовете им се напълват отново и се връщат на позициите си.ВариацииНякои разновидности на правилата позволяват играч да изпие шота си (когато друг физически играч е попаднал върху него) и да не го връща обратно в базата. В този случай двата шота не формират блок.Можете още малко да видоизмените правилата по ваше желание, като в този случай, те трябва да се изяснят добре на всички играчи предварително. Особености: Иновативна алкохолна игра Подходяща за 2-ма, 3-ма или 4 играчи (на подходяща възраст) Стъклена основа със силиконови крачета Стъклени пионки-шотове за всеки играч Размери на таблата: 31x31cm Чашите не са подходящи за миялна машина 25.2000

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Успешно завършени поръчки на сайта Ciela.com се обработват в рамките на 3 работни дни или повече, в зависимост от натовареността на електронната книжарница и спецификата на избраните продукти(за музика, учебници и др. е възможно допълнително забавяне)

Няма техническа възможност за добавяне или премахване на продукти, във вече завършени поръчки.

Няма техническа възможност за сливане или обединяване на поръчки.

При предварително платени поръчки (с карта, по банка или epay), както и за поръчки с доставка до АПС, няма техническа възможност за опцията "Преглед" на пратката.

След успешно завършване на поръчка, молим да запишете номера на заявката си (номерата на поръчките започват с 300.....).

В случай, че не получите мейл, не се притеснявайте - имате ли номер, значи поръчката Ви е постъпила в системата ни.

 

ВАЖНО! За всички поръчки направени по време на промо кампания -50% на Ciela.com!

Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията -50% на Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com, е до 20 РАБОТНИ дни, след приключване на промоцията! Този срок може да бъде удължен допълнително в зависимост от поръчаните продукти и натовареността на електронната книжарница.
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в по-ранен срок от обявения. Имайте предвид че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Няма възможност за обединяване или сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно и по етапно, според реда си на постъпване.

Имайте предвид, че обработката на огромният обем от поръчки, понякога ни възпрепятства да отговаряме на всички телефонни обаждания.

В случай, че не можете да се свържете с нас по телефона, пишете ни на shop@ciela.com и при първа възможност ще Ви върнем отговор.

Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди". С Еконт на този етап работим само до офис и Еконтомат. Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на:
- провеждани от CIELA.COM кампании, свързани с продажба на по-ниски цени, на предлагани стоки;
- при поръчка на учебници, учебни тетрадки и други учебни пособия;
- в случай, че поръчаната стока не е налична на склад;
- при дадени от Клиента неверни данни, необходими за доставката;
- при невъзможност за връзка с Клиента;
- форсмажорни обстоятелства, независещи от CIELA.COM.


Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и/или непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида ѝ и транспорта.
Молим да се възползвате от опцията ПРЕГЛЕД, за да се уверите, че продуктите са в добър търговски вид.

За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерски компании Спиди и Еконт. Средната стойност на доставката е около 4.00 лв, тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис или до адрес. Пример: Ако поръчате една обикновена книга с меки корици до офис в София, доставката може да е 3.5 лв, но ако поръчате 10 книги с твърди корици до адрес в Ямбол, доставката може да надмине 10 лв.

При нас може да поръчате до офис на Еконт, до Еконтомат (денонощен автомат за пратки на Еконт), до офис на Спиди, до АПС на Спиди и до адрес, като доставките до адрес се извършват само със Спиди. Също така изпълняваме поръчки до чужбина, като за доставката ползваме услугите на Български пощи.

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (Не важи за поръчки извън България и поръчки съдържащи електронни книги.)

Поръчки, направени извън промо кампания, се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус "Подготовка". Клиентът бива уведомен, чрез мейл, за промяната статуса на поръчката си.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката или предаването на Вашата поръчка.
Тя съответства на документа Касов бон/Касова бележка. За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Благодарим за разбирането! Приятно пазаруване!
Екипът на Ciela.com

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)