Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
-25%
Настолна игра - Escape Room  4052346003197
Настолна игра - Escape Room  4052346003197

Настолна игра - Escape Room


Резюме


  • Брой играчи: 2-5

  • Времетраене: 60 мин.

  • Език на играта: български

  • Препоръчителна възраст: 16+ години

  • Размер на кутията: 26.5 x 26 x 11 см.

Повече
Цена

Нормална цена: 95,00 лв.

Наша цена: 71,25 лв.

ISBN 4052346003197

Ще успеете ли да "избягате" за 60 минути от тази игра?

Играта Escape Room е създадена на базата на така популярните в момента Ескейп стаи.

Тя включва 4 игри-мистерии във възходящ ред на трудност, които трябва да бъдат разгадани от участниците, за да "избягат" в рамките на 60 минути от опасната ситуация, в която са поставени във всяко от предизвикателствата.

Работата в екип, добрата комуникация, находчивостта, креативността, логиката и вниманието към всеки детайл са от ключово значение, ако искате да се измъкнете.

Четирите игри-мистерии в Escape Room-a, са:

1. Бягство от затвора (ниво на трудност 2/5)

Лежиш в затвора от няколко месеца и според присъдата ти ще бъдеш зад решетките в следващите 10 години. Един следобед се заговаряш с твоя съкилийник и той ти разказва, че велик математик на име Уолтър Кесъл е живял в твоята килия. Наскоро е преместен в друг затвор. Ти не си изненадан да чуеш, че велик математик е живял в твоята килия, тъй като това обяснява всички номера и странни пъзели по стената ти. Чудиш се дали те не са част от един велик план за бягство от този ад, който си принуден да наричаш дом. В онази вечер ти разказваш на приятелите си какво си чул. Заедно с тях решаваш да претърсиш килията из основи, и така вие намирате скрити в тоалетната запечатани пликове. Тази информация може да се окаже само началото на твоето бягство от затвора. Пазачите ще проверят килията ти след час по време на вечерните обиколки. Може ли това да е твоята голяма възможност за спасение?

2. Вирус (ниво на трудност 2/5)

Какъв момент да загубиш съзнание! Течността, изпаряваща се от счупената бутилка на пода, достатъчно скоро ще погуби всички в стаята. Няма време за вайкане, ти и твоите партньори в лабораторията трябва да работите заедно, ако искате да оцелеете. Професор Росенов е оставил зелена бутилка без наблюдение. По-рано през деня той просто извика: „Остави тази бутилка в килера и каквото и да става, не я изпускай!“. Никой не знаеше върху какво работеше професорът, но със сигурност беше нещо сериозно. Единственото, което ни беше споменавал е, че в подходящите ръце, тази бутилка може да направи много добро, но в лоши ръце - би могло да промени света по един много лош начин...
Ръцете на нашата колежка от лабораторията със сигурност не се оказаха правилните ръце. Само на 3 крачки от килера тя вече беше изпуснала бутилката. Вие веднага се обадихте по телефона на професора. Той тичаше и дишаше тежко. Единствените думи, които успя да доловиш от неговото неразбрано пелтечене, бяха „идиоти, след час всички умират, противоотрова, сейф“. След това линията прекъсна. Знаеш, че нямаш време за губене и че няма човек на света, който може да ти помогне...
Ти отместваш количката настрани и виждаш сейфа. Той е заключен. Опитваш се да отвориш чекмеджетата на неговото бюро, но само едно е отключено. Нещата, които намираш вътре може да се окажат жизнено важни. Те са единствената ти надежда!

3. Ядрена заплаха (ниво на трудност 3/5)

Неделен следобед в полицейския щаб на Фенуик. Ненадейно получаваш факс. Съобщението е стандартно за всеки полицейски участък: "СИГНАЛ ЗА ОПАСНОСТ ОТ БОМБА!" Съобщението предупреждава за избухване на бомба тази вечер някъде в центъра на града. Никъде не се посочва причина, няма и намеци за откуп...просто парче информация. Ако изкарваше по 1 лев за всяка бомбена заплаха, която влиза в щаба, вече щеше да си милионер.
Минават 30 минути и ето, че ти отново си обезпокоен от звука на факса, който изкарва същото съобщение. Сега вече имаш лошо предчувствие – кой болен мозък ще пусне подобен сигнал два пъти? Обаждаш се на своя шеф и му искаш позволение за сформиране на екип, с който да предприемеш съответните действия. Дон Рубин, 58-годишен ветеран, не е особено очарован от идеята.Шестото ти чувство подсказва, че този път не става въпрос за фалшива тревога. Решаваш да рискуваш и да поемеш нещата в свои ръце, въпреки реакцията на г-н Рубин.
Факсът идва от малък апартамент на адрес ул.Релкън 37. В апартамента няма никой. Разбивате вратата и влизате. В кухнята виждате маса, върху която има всякакви видове материали, от които те побиват тръпки. Забелязвате мигаща червена светлина в ъгъла. Това е факс-машината. Вече си сигурен, че това не е шега, а реална опасност. Сега само ти и твоят екип можете да предотвратите катастрофата, която е на път да се случи.

4. Храмът на ацтеките (ниво на трудност 4/5)

След години научни изследвания вярваш, че най-сетне си открил подземния Храм на Куаутемок – последния император на Ацтекската империя! Малцина са успявали да го намерят, и след като влизали в него, повече никога не успявали да излязат живи. Поверието гласи, че хората били убивани от змии. Но друга легенда разказва за най-големия диамант в света – Окото на ацтеките, който е скрит именно в това мистериозно място.
Ти чуваш за първи път историята за храма от Джеймс Дюк – твоя учител по история. Джеймс Дюк заминава за Мексико. Ентусиазирано ти споделя, че е направил важно научно откритие. За съжаление това е последното нещо, което ти чуваш от него. Думите на Джеймс, както и мистериозното му изчезване, са достатъчна причина да заминеш веднага за Мексико. Ти прекарваш в джунглата на Мексико 4 години. В тази експедиция си придружаван от твоя верен екип - група отлични студенти, които са се превърнали в ловци на съкровища.
Макар да осъзнаваш, че Окото на ацтеките е съвсем наблизо, знаеш, че най-големите опасности тепърва предстоят. Щом вярваш, че храмът съществува, защо да не повярваш и на другата част от мита – Окото на ацтеките ще остане заровено завинаги под земята, докато не бъде открито от „Избрания“. Говори се, че когато диамантът и императорът са били заровени, ацтеките измислили уникални пъзели и загадки, за да бъдат сигурни, че недостойните хора няма да ги открият.
Пред теб се издига каменна врата, на която е издълбан знака на Ацтекската империя. Легендата разказва, че ако човек успеел да отвори вратата, в миг започвала да капе вода в някакъв съд, с ритъма, с който бие сърцето на змия. Имайки предвид, че сърцето на една змия бие с един удар в секунда, и че съдът ще бъде запълнен, когато в него попаднат точно 3 600 капки, ти знаеш, че имаш точно 3 600 секунди да избягаш или да умреш.
Само секунда след като влизаш в гробницата, вратата се затръшва зад гърба ти. Ти си в капан и чуваш как капките вода започват да падат...

В комплекта е включен хроно декодер. Той отброява минутите от 60 до 0. В момента, който натиснеш старт бутона, часовникът започва да тиктака, а времето се превръща в най-големия ти враг. Звуците се засилват в процеса на играта, за да създадат допълнително напрежение. Постави правилните ключове в хроно декодера, за да продължиш напред в играта. Ако кодът е грешен, ще загубиш минута от своето време, но ако кодът е верен, ще продължиш към част 2 от приключението. С въвеждането на верния код в част 3 на Escape Room-a, времето на хроно декодера ще спре.
Хроно декодерът ти напомня да вземеш жокери в определени моменти на играта и ти подсказва дали избраните от теб кодове са правили или грешни.

Настолна игра - Escape Room Настолна игра - Escape Room Ще успеете ли да "избягате" за 60 минути от тази игра? Играта Escape Room е създадена на базата на така популярните в момента Ескейп стаи. Тя включва 4 игри-мистерии във възходящ ред на трудност, които трябва да бъдат разгадани от участниците, за да "избягат" в рамките на 60 минути от опасната ситуация, в която са поставени във всяко от предизвикателствата. Работата в екип, добрата комуникация, находчивостта, креативността, логиката и вниманието към всеки детайл са от ключово значение, ако искате да се измъкнете. Четирите игри-мистерии в Escape Room-a, са: 1. Бягство от затвора (ниво на трудност 2/5) Лежиш в затвора от няколко месеца и според присъдата ти ще бъдеш зад решетките в следващите 10 години. Един следобед се заговаряш с твоя съкилийник и той ти разказва, че велик математик на име Уолтър Кесъл е живял в твоята килия. Наскоро е преместен в друг затвор. Ти не си изненадан да чуеш, че велик математик е живял в твоята килия, тъй като това обяснява всички номера и странни пъзели по стената ти. Чудиш се дали те не са част от един велик план за бягство от този ад, който си принуден да наричаш дом. В онази вечер ти разказваш на приятелите си какво си чул. Заедно с тях решаваш да претърсиш килията из основи, и така вие намирате скрити в тоалетната запечатани пликове. Тази информация може да се окаже само началото на твоето бягство от затвора. Пазачите ще проверят килията ти след час по време на вечерните обиколки. Може ли това да е твоята голяма възможност за спасение? 2. Вирус (ниво на трудност 2/5) Какъв момент да загубиш съзнание! Течността, изпаряваща се от счупената бутилка на пода, достатъчно скоро ще погуби всички в стаята. Няма време за вайкане, ти и твоите партньори в лабораторията трябва да работите заедно, ако искате да оцелеете. Професор Росенов е оставил зелена бутилка без наблюдение. По-рано през деня той просто извика: „Остави тази бутилка в килера и каквото и да става, не я изпускай!“. Никой не знаеше върху какво работеше професорът, но със сигурност беше нещо сериозно. Единственото, което ни беше споменавал е, че в подходящите ръце, тази бутилка може да направи много добро, но в лоши ръце - би могло да промени света по един много лош начин...Ръцете на нашата колежка от лабораторията със сигурност не се оказаха правилните ръце. Само на 3 крачки от килера тя вече беше изпуснала бутилката. Вие веднага се обадихте по телефона на професора. Той тичаше и дишаше тежко. Единствените думи, които успя да доловиш от неговото неразбрано пелтечене, бяха „идиоти, след час всички умират, противоотрова, сейф“. След това линията прекъсна. Знаеш, че нямаш време за губене и че няма човек на света, който може да ти помогне...Ти отместваш количката настрани и виждаш сейфа. Той е заключен. Опитваш се да отвориш чекмеджетата на неговото бюро, но само едно е отключено. Нещата, които намираш вътре може да се окажат жизнено важни. Те са единствената ти надежда! 3. Ядрена заплаха (ниво на трудност 3/5) Неделен следобед в полицейския щаб на Фенуик. Ненадейно получаваш факс. Съобщението е стандартно за всеки полицейски участък: "СИГНАЛ ЗА ОПАСНОСТ ОТ БОМБА!" Съобщението предупреждава за избухване на бомба тази вечер някъде в центъра на града. Никъде не се посочва причина, няма и намеци за откуп...просто парче информация. Ако изкарваше по 1 лев за всяка бомбена заплаха, която влиза в щаба, вече щеше да си милионер.Минават 30 минути и ето, че ти отново си обезпокоен от звука на факса, който изкарва същото съобщение. Сега вече имаш лошо предчувствие – кой болен мозък ще пусне подобен сигнал два пъти? Обаждаш се на своя шеф и му искаш позволение за сформиране на екип, с който да предприемеш съответните действия. Дон Рубин, 58-годишен ветеран, не е особено очарован от идеята.Шестото ти чувство подсказва, че този път не става въпрос за фалшива тревога. Решаваш да рискуваш и да поемеш нещата в свои ръце, въпреки реакцията на г-н Рубин. Факсът идва от малък апартамент на адрес ул.Релкън 37. В апартамента няма никой. Разбивате вратата и влизате. В кухнята виждате маса, върху която има всякакви видове материали, от които те побиват тръпки. Забелязвате мигаща червена светлина в ъгъла. Това е факс-машината. Вече си сигурен, че това не е шега, а реална опасност. Сега само ти и твоят екип можете да предотвратите катастрофата, която е на път да се случи. 4. Храмът на ацтеките (ниво на трудност 4/5) След години научни изследвания вярваш, че най-сетне си открил подземния Храм на Куаутемок – последния император на Ацтекската империя! Малцина са успявали да го намерят, и след като влизали в него, повече никога не успявали да излязат живи. Поверието гласи, че хората били убивани от змии. Но друга легенда разказва за най-големия диамант в света – Окото на ацтеките, който е скрит именно в това мистериозно място.Ти чуваш за първи път историята за храма от Джеймс Дюк – твоя учител по история. Джеймс Дюк заминава за Мексико. Ентусиазирано ти споделя, че е направил важно научно откритие. За съжаление това е последното нещо, което ти чуваш от него. Думите на Джеймс, както и мистериозното му изчезване, са достатъчна причина да заминеш веднага за Мексико. Ти прекарваш в джунглата на Мексико 4 години. В тази експедиция си придружаван от твоя верен екип - група отлични студенти, които са се превърнали в ловци на съкровища. Макар да осъзнаваш, че Окото на ацтеките е съвсем наблизо, знаеш, че най-големите опасности тепърва предстоят. Щом вярваш, че храмът съществува, защо да не повярваш и на другата част от мита – Окото на ацтеките ще остане заровено завинаги под земята, докато не бъде открито от „Избрания“. Говори се, че когато диамантът и императорът са били заровени, ацтеките измислили уникални пъзели и загадки, за да бъдат сигурни, че недостойните хора няма да ги открият.Пред теб се издига каменна врата, на която е издълбан знака на Ацтекската империя. Легендата разказва, че ако човек успеел да отвори вратата, в миг започвала да капе вода в някакъв съд, с ритъма, с който бие сърцето на змия. Имайки предвид, че сърцето на една змия бие с един удар в секунда, и че съдът ще бъде запълнен, когато в него попаднат точно 3 600 капки, ти знаеш, че имаш точно 3 600 секунди да избягаш или да умреш.Само секунда след като влизаш в гробницата, вратата се затръшва зад гърба ти. Ти си в капан и чуваш как капките вода започват да падат... В комплекта е включен хроно декодер. Той отброява минутите от 60 до 0. В момента, който натиснеш старт бутона, часовникът започва да тиктака, а времето се превръща в най-големия ти враг. Звуците се засилват в процеса на играта, за да създадат допълнително напрежение. Постави правилните ключове в хроно декодера, за да продължиш напред в играта. Ако кодът е грешен, ще загубиш минута от своето време, но ако кодът е верен, ще продължиш към част 2 от приключението. С въвеждането на верния код в част 3 на Escape Room-a, времето на хроно декодера ще спре.Хроно декодерът ти напомня да вземеш жокери в определени моменти на играта и ти подсказва дали избраните от теб кодове са правили или грешни. 71.2500

Все още няма коментари и оценки за този продукт

ВАЖНО! За всички поръчки направени по време на промо кампания -50% на Ciela.com!
Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията на Онлайн книжарница Сиела-Ciela.com, е до 15 работни дни, след приключване на промоцията, с куриерска компания "Спиди"!
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Имайте предвид че няма възможност за сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно.
Благодарим за разбирането! Приятно пазаруване!
Екипът на Ciela.com

Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди". Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на:
- провеждани от CIELA.COM кампании, свързани с продажба на по-ниски цени, на предлагани стоки;
- при поръчка на учебници, учебни тетрадки и други учебни пособия;
- в случай, че поръчаната стока не е налична на склад;
- при дадени от Клиента неверни данни, необходими за доставката;
- при невъзможност за връзка с Клиента.
- форсмажорни обстоятелства независещи от CIELA.COM
Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно.
Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида ѝ и транспорта.
Молим да използвате опция ОТВОРИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ за да се уверите, че продуктите са в добър търговски вид.

За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерска компания Спиди. Средната цена за доставка на един продукт е 4.00 лв, тази сума може да варира според наложеният платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис на Спиди или до адрес.
 
Поръчки направени извън промо кампания се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус "Подготовка". Клиентът бива уведомен, чрез мейл, за промяната статуса на поръчката си.

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)