Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Науката да станеш богат

Книгата "Науката да станеш богат" е ПРАГМАТИЧНА, а не философска. Тя е практическо ръководство, а не теоретичен трактат и е предназначена за хора, които имат истинска нужда от пари и желаят първо да забогатеят, а после да търсят философски обяснения на случилото се.



Не е наличен

Уолъс Уотлъс има дарбата да прониква отвъд видимата страна на нещата. Той установява, че съществува НАУКА да бъдеш богат и тя е толкова точна, колкото са алгебрата и аритметиката. Процесът на придобиване на богатства се управлява от определени закони и ако ги изучи и започне да ги спазва, човек забогатява с математическа сигурност.

С ясни и точни примери авторът показва на читателите, че вселената е изградена от единна, интелигентна субстанция (жизнена сила), пред която няма прегради и никой на земята не може да бъде беден поради недостиг на ресурси. Има повече от достатъчно за всички. Единственото, което е нужно на всеки от нас, за да стане богат, е да направи няколко неща:

• Да сътвори в мислите си ярка представа на своето богатство и да я наложи върху безформената субстанция, за да доведе до създаването на нещата, за които мисли.
• Независимо какво работи, да се научи да бъде създател, който твори, а не съревноваващ се съперник.
• Всеки ден да свършва ВСИЧКО, което може да бъде свършено през този ден, без да отлага за следващия.
• Да не позволява спънките и грижите да го разстроят и обезсърчат, защото всяка пречка носи със себе си и средството да бъде превъзмогната.
• Да вярва в себе си и в безграничните възможности, които му предлага всеки Божи ден.
• Да изпитва благодарност за всичко, което има в момента и което предстои да придобие, защото единствено чрез благодарността човек поддържа вечно жива нишката, която го свързва с неизчерпаемия източник на богатство и изобилие.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Науката да станеш богат
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Дзенски трактати
Доген
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Всемогъщите богове
Морис М. Котърел
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тибетска медитация
Шестте Йоги на Наропа
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Карма и прераждане в Тибет
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Пътят на белите облаци
Лама Анагарика Говинда
Шамбала
рейтинг:
1%
16,00 лв.