Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Обсебване

Обсебване" е първата книга от едноименната поредица за тийнейджъри на американската писателка Нанси Холдър. Тя е автор на тийнейджърски романи. Нейните книги оглавяват класациите на New York Times, USA Today, LA Times, amazon.com и много други.



Действието на романа "Обсебване" на Нанси Холдър се развива в академията „Марлууд", интернат за богати момичета, който е разположен насред гората в Северна Калифорния. Момичетата имат всичко и не се боят да нарушават правилата. Ежедневието им е наситено със среднощни купони, алкохол, наркотици и момчета. Докато не се появява Линдзи Кавана, която пристига в „Марлууд", след като срокът вече е започнал. Тя бяга от Сан Диего, където е преживяла нервен срив: майка й е починала, гаджето й й е изневерило с нейна приятелка...
Скоро Линдзи разбира, че няма да намери спокойствието, което търси. Още първия ден в интерната тя попада на група момичета, изпълняващи спиритичен ритуал, при който очите им стават черни. Самото училище е страховито - с древни порутени сгради, сгушени в гората и обвити в тънка бяла мъгла, тайни коридори, странни отражения по прозорците, но най-зловещо е голямото езеро, за което се носят слухове, че е приковало духа на удавило се в него момиче.
След поредицата странни случки, Линдзи открива, че момичетата, които командват в академия „Марлууд" са обсебени от Злото, от духовете на момичета, намерили смъртта си в интерната и търсещи отмъщение за смъртта си.
Някой трябва да поеме вината за смъртта им отпреди два века. Кой? Може би Линдзи?

Читателите ще разберат, ако прочетат "Обсебване" - комбинация от трилър, хорър и фентъзи, което ще ви изправи на нокти и ще ви държи в напрежение през цялото време.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Обсебване
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Кратка и забележителна история на Ню Йорк с илюстрации от музея на град Ню Йорк
Анджела Уиган
Слънце
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Абрамович и Березовски - Тайният живот на олигарсите
Александър Хинщайн
Слънце
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Надежда за простатата
Лео Зилнер
Слънце
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Кондолиза Райс: Жената на върха
Ерих Шааке
Слънце
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Любов през решетките
Цветана Кьосева
Слънце
рейтинг:
1%
12,00 лв.