Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Остани

Романът „Остани“, дело на ненадминатия майстор на напрегнатото повествование Харлан Коубън, е едно разтърсващо пътуване във „влакчето“ на ужаса и съмнението.



Е-книга

Меган е типичната американска майка и домакиня от предградията, макар че навремето в младежките си години е била доста буйна. Рей пък е бил талантлив фотограф документалист, но днес е принуден да си изкарва хляба, доколкото може, като папарак. А Брум е детектив, който продължава да се занимава със случай, отдавна отпратен в забвение и обявен за „студен”. Всеки от тях води живот, какъвто никога не е искал, и крие тайни, за които и най-близките му хора дори не подозират. И докато се изправят лице в лице с тъмната страна на американската мечта – скуката от осигурения живот в предградието, непреодолимото изкушение, отчаянието и неосъществимия копнеж, потулени зад красиви фасади, те ще се сблъскат с нелицеприятната истина и ще прозрат, че разделната черта между един живот и друг е тънка като едва доловим шепот или удар на сърцето. Харлан Коубън те подмамва от първата страница, за да те шокира при прочита на последната. - Дан Браун, автор на „Шифърът на Леонардо



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Остани
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Е-книга
Е-книга Излъжеш ли ме веднъж
Харлан Коубън
Колибри
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Е-книга
Е-книга Дом
Харлан Коубън
Колибри
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Бегълка
Харлан Коубън
Колибри
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Непознатият от гората
Харлан Коубън
Колибри
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Уин
Харлан Коубън
Колибри
рейтинг:
1%
25,00 лв.