Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Отминали времена

Отминали времена“ ни среща с младата лондонска редакторка Еди Бърчил и куп непроницаеми тайни. До нея достига загадъчно писмо, изпратено от замъка Милдърхърст в Кент, осветляващо факти от миналото на майка й. Еди се потапя в един магичен свят, в който вихърът на въображението и свободният дух съжителстват с разтърсващата участ на сестрите Блайд, а епизоди на красива преданост и любов се редуват с трагични изблици на жестокост.



Не е наличен

Вълнуващ разказ за прокобни тайни, трудна любов и трогателна преданост. Началото поставя неочакваното пристигане на писмо, изгубено половин век по-рано. Изпратено от замъка Милдърхърст в Кент до майката на младата лондонска редакторка Еди Бърчил, загадъчното писмо разтърсва иначе сдържаната си получателка. И миналото нахлува в настоящето.

По време на Втората световна война майката на Еди, тогава тринайсетгодишна, е евакуирана от Лондон и заживява в замъка Милдърхърст при семейство Блайд: ексцентричната Джунипър, нейните по-големи сестри близначки Пърси и Сафи и баща им Реймънд, автор на прочутата книжка „Истинската история на Човека от калта“, превърнала се в детска класика. Във величествения замък вълшебен нов свят разтваря двери за младата лондончанка – светът на книгите, на полета на въображението, на свободата и независимия дух, но и на дебнещите край тях опасности.

Години по-късно Еди Бърчил се опитва да разгадае тайната на майка си и започва да разлиства миналото. Духът на трагична гибел, на жестока принуда, на лудост и насилие витае над величавите старини на замъка Милдърхърст и неговите три обитателки, пленници на бащиното си завещание, заложници на благородната си почтеност, на силната си взаимна привързаност и всеотдайност. Личната трагедия на сестрите Блайд се оказва преплетена с живота на младата Еди Бърчил и очаква катарзиса на своята развръзка.

Истината за отдавна отминалите времена ще бъде разбулена.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отминали времена
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Дъщерята на часовникаря
Кейт Мортън
Колибри
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Е-книга
Е-книга Дъщерята на часовникаря
Кейт Мортън
Колибри
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Е-книга
Е-книга Пазителка на тайните
Кейт Мортън
Колибри
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Е-книга
Е-книга Отминали времена
Кейт Мортън
Колибри
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Е-книга
Е-книга Забравената градина
Кейт Мортън
Колибри
рейтинг:
1%
12,00 лв.