Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Процесът на покупка

Изберете каква версия на електронната книга желаете да закупите. Например в показания по-долу случай трябва да отбележите "epub версия" и да изберете дали желаете да купите книгата или да я наемете с наем за 30 дни. Във втория случай файлът на книгата ще стане неактивен след изтичане на 30 дневния срок.

 

Продължете към поръчване.

Изберете адрес и метод за плащане.

Завършете поръчката.

След извършване на плащането на електронната поща, която сте посочили при регистрацията, ще ви бъде изпратен линк, чрез който ще можете да изтеглите файл, който се отваря с Adobe Digital Editions. Този файл не е вашата книга!

Това е само ключ, чрез който закупеният от вас продукт се сваля в директорията на библиотеката на Adobe Digital Editions, намираща се по подразбиране в My Documents\My Digital Editions

Връзката, чрез която се сваля ключа може да бъде намерена в Моите продукти за download във вашия профил ciela.com или в Моите продукти за сваляне на във вашия профил в mobilis.bg.

Линкът, който трябва да активирате, за да свалите ключа се намира в заградената с червен кръг зона.За да свалите книгата е достатъчно да отворите файла с Adobe Digital Editions.След закупуване електронните книги могат да бъдат свалени и отваряни на едно стационарно устройство(компютър) и прехвърлени на шест мобилни устройства.

Прехвърлянето на книгата на мобилно устройства става като се избере сваленият вече файл в директорията на библиотеката на Adobe Digital Editions, намираща се по подразбиране в My Documents\My Digital Editions и се копира в паметта на мобилното устройство.