Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Правилата на живота

Не е наличен

Има хора, които умеят да живеят добре. Те се носят без усилие напред, във всяка ситуация знаят какво да кажат и как да постъпят. Радват се на всеобщо одобрение − и в работата, и в дома си. Това са щастливи хора, които умеят да отвръщат на ударите на съдбата. Намират време за всичко, имат ясна представа какво е важно и знаят как да се отърсят от маловажното.

Какво в начина на поведение на тези хора не ни е известно? Можем ли да се научим да бъдем като тях? Отговорът определено е „да“. Те познават правилата на живота. „Правилата на живота“ предлага основни водещи принципи, които ще ви помогнат да живеете по-добре, да преодолявате пречките по-лесно и да бъдете по-щастливи и по-уверени в себе си. Ще усетите ползата от тях − ще я усетят и всички около вас.

Става дума за вашия живот. Искате той да стане по-добър, нали?



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Правилата на живота
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Клиентът
Джон Гришам
Обсидиан
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Да пропуснеш Коледа
Джон Гришам
Обсидиан
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Мемоарите на една гейша
Артър Голдън
Обсидиан
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Ловецът на хвърчила
Халед Хосейни
Обсидиан
рейтинг:
100%
22,00 лв.
Клавдия, жената на Пилат
Антоанет Мей
Обсидиан
рейтинг:
1%
12,90 лв.