Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Предателство

Книгата "Предателство" на Карин Алвтеген ще ви поднесе един взривоопасен коктейл от любов, ревност и лудост.



Не е наличен

"Предателство" на Карин Алвтеген е разказ за напрегната и потресаваща семейна психодрама.

Не знам
– това са думите на съпруга, които разрушават спокойствието на жена му.След почти 15 години съвместен живот, те започват да се лутат в търсене на своето щастие, страдат, мразят, обичат, ревнуват, копнеят за някого, който да ги обича и разбира, да ги изслушва и подкрепя. Читателите ще станат свидетели на любовни триъгълници и заплетени интриги, които ще доведат и до отмъщение.

Карин Алвтеген е кралицата на скандинавския трилър. Тя е племенница на световноизвестната писателка Астрид Линдгрен. Започва кариерата си като сценарист, но после се отдава на литературния трилър. Шведската и Датската академия многократно я удостояват с Crime Writer’s Award. Носител е и на американската награда „Едгар Алан По”. Книгите й са преведени в 23 страни и задълго са № 1 в бестселърлистите. Нейни трилъри са филмирани за кино- и телевизионния екран. Българските читатели я познават от романите „Бегълката”, „Дълг” и „Сянка”.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Предателство
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пустинята на призраците
Златко Енев
Унискорп
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Заедно - това е
Анна Гавалда
Унискорп
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Двойно убийство - Санта Фе
Джонатан Келерман
Унискорп
рейтинг:
1%
8,50 лв.
Дълг
Карин Алвтеген
Унискорп
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Сянка
Карин Алвтеген
Унискорп
рейтинг:
1%
13,00 лв.