Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Преди да кажа сбогом

От паркинга на "Бъргър Кинг", където Сюзан плаче след диагнозата си, до ледовете на Юкон, от катастрофално смешната семейна коледа до полуразрушения манастир в Кипър, където Сюзан открива корените си, "Преди да кажа сбогом" е незабравим подарък за любимите й хора и за нас: запис на последната им година, прекарана заедно, и напомняне, че всеки ден е по-хубав, ако го изживявате с радост.



Какво бихте направили, ако ви остава една година живот? Сюзан Спенсър-Уендъл решава да се смее вместо да плаче.

През юни 2011 Сюзан научава, че има амиотрофична латерална склероза (АЛС) - болестта на Лу Гериг - необратимо заболяване, което унищожава нервите и води до пълна мускулна атрофия. Тя е на 44, има три малки деца и й остава само една година.

Сюзан иска да я изживее с радост.

Напуска работата си като журналист, за да прекарва цялото време със семейството си. И предприема седем пътешествия със седемте най-важни хора в живота си. Въпреки че състоянието й се влошава, Сюзан пътува до Юкон, Унгария, Бахамските острови и Кипър. Тя води синовете си на среща с делфините и 14-годишната си дъщеря Марина в прочутия магазин за сватбени рокли "Клайнфелд" в Ню Йорк, за да си представи сватбата й, която никога няма види. Тя пише и тази книга. Тъй като вече не може да ходи и дори да вдига ръцете си, тя я пише буква по буква на айфона си, като използва само десния си палец, последния пръст, който все още движи. Книгата не е нито гневна, нито горчива. На места е тъжна - а и как да не е? - но е изпълнена с оптимизъм, с радост от живота и с хумор. Това е книга, която - също като Сюзан - ще накара всеки да се усмихне.




Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Преди да кажа сбогом
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Eлектронният базар
Робин Блор
Екслибрис
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Силата на невъзможното мислене. Променете бизнеса на своя живот и живота на своя бизнес
Колин Крук
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Семейна мъдрост от Монаха, който продаде своето ферари
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Светецът, сърфистът и корпоративния директор
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Наръчник по величие
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.