Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Работни листове по география и икономика за 8. клас - Първа част за 9. клас при обучение с интензивно изучаване на чужд език

По учебната програма за 2024/2025 г.


Работните листове по География и икономика за 8. клас ще събудят любознателността на учениците, ще им дадат възможност да прилагат наученото в часовете по география и икономика, ще улеснят подготовката им и възприемането на научните понятия и термини. Помагалото включва 23 работни листа, които обхващат цялото учебно съдържание по география и икономика, предвидено за изучаване в 8. клас (и като първа част в 9. клас при обучение с интензивно изучаване на чужд език). Задачите, упражненията и проектите са насочени към прилагане на компетентностния подход в обучението, към развиване на уменията и нагласите за прилагане на знания.

Изданието е съобразено с всички промени в учебната програма по география и икономика за 8. клас в сила от 2024/2025 учебна година. Може да се използва с всички одобрени от МОН учебници. Работните листове са подходящи за индивидуална или за групова работа, за домашна работа и самоподготовка. Предвидена е и възможност за самооценяване. Включени са и задачи с повишена трудност, които да подпомогнат подготовката на учениците за олимпиади и състезания. Достъпни с QR кодове са отговорите на задачите за самооценяване и допълнителните електронни ресурси към всяка тема. Помагалото завършва с проекта „Здрав като скала“, подходящ за STEM обучение.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Работни листове по география и икономика за 8. клас - Първа част за 9. клас при обучение с интензивно изучаване на чужд език
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
География и икономика за 6. клас
Антон Попов, Даниела Ангелова, Людмила Любенова
Анубис
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Книга за учителя по география и икономика 7. клас
Антон Попов, Климент Найденов, Даниела Ангелова, Людмила Любенова
Анубис
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Geography and Economics 9th grade
Антон Попов, Пламен Лаков, Еди Илиев, Миглена Жечева
Анубис
рейтинг:
1%
14,00 лв.
География и икономика за 5. - 7. клас за обучение, организирано в чужбина
Антон Попов
Булвест 2000
рейтинг:
1%
26,70 лв.
Работни листове по география и икономика за 9. клас
Антон Попов, Пламен Лаков, Елена Томова
Анубис
рейтинг:
1%
6,90 лв.