Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Растения. Плодове и зеленчуци

Не е наличен
Комплектът „Растения. Плодове и зеленчуци“ съдържа 24 карти с изображения, информация и художествени текстове. Може да се използва от учители и родители за индивидуална и групова работа с 5–7-годишни деца в детската градина и у дома. Комплектът е част от поредица дидактични средства за онагледяване в различните познавателни дейности и игри. Картите имат интегрален характер и може да бъдат използвани в работата по всички образователни направления в детската градина. Те дават възможност да се подкрепи нагледно изграждането на представи у децата за растенията, техните плодове и характерните им особености. Илюстрациите съдействат за развитие на речта чрез назоваване, описване и съставяне на малки текстове за растенията. Подходящи са при упражнения за запознаване със звуковия състав на думите и отделни букви, което допълва подготовката на децата за четене и писане. Картите може да бъдат използвани за игри и упражнения за сравняване и откриване на прилики, което развива у децата умения да групират и класифицират по различни признаци. Илюстрациите и текстовете подпомагат развитието на мисленето, вниманието и паметта. Картите са подходящи за самостоятелна работа и за работа в малки групи при познавателните, художествените и практическите дейности. Те може да се използват и за разнообразни игри. Информацията от картите е предназначена за възрастните. Тя е допълнена със стихотворение или гатанка. Използвани са и откъси от по-големи произведения на автори за деца.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Растения. Плодове и зеленчуци
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
Магдалена Цавкова, Стефан Манев
Просвета
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
Инна Пелева, Албена Хранова
Просвета
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Химия и опазване на околната среда за 10. клас - Просвета
Лиляна Боянова, Красимир Николов, Емилия Тодорова, Ивайло Ушагелов
Просвета
рейтинг:
1%
25,33 лв.
Физика и астрономия за 10. клас
Виктор Иванов, Димитър Мърваков, Валери Голев, Мая Гайдарова, Илона Мирчева, Мариета Иванова
Просвета
рейтинг:
1%
20,00 лв.
История и цивилизация за 10. клас
Пламен Павлов, Райна Гаврилова, Веселин Янчев, Любомир Огнянов, Мария Трифонова-Бенова, Мария Босева, Кирил Славчев
Просвета
рейтинг:
1%
33,20 лв.