Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Румен Радев. Петият президент - мека корица

„Румен Радев. Петият президент” е неофициалната и нецензурирана биография на новия държавен глава. Написана е и е издадена без съдействието и съгласието на г-н Румен Радев. Нейни автори са двама опитни журналисти от вестник "24 часа" – Лиляна Клисурова и Любомир Денов.В текста освен личните си впечатления от генерала, те са използвали откъси от негови интервюта, както тез



Бившият воененен пилот и командир на Военновъздушните сили Румен Радев не беше известен на широката общественост. За кратко време той се превръща в една от най-обсъжданите личности, когато става кавдидат за президент на Република България. Победата му на изборите с впечатляващ резултат му осигури поста, което беше прието с противоречиви коментари в медиите и Интернет пространството.

Преди десетина години военният пилот Румен Радев се връща от САЩ с отлична диплома от американска ВВС академия. Малко хора обаче знаят, че от Алабама той си донася и нова позивна - Мойсей. Дали му я американските авиатори, след впечатляващото му участие в доста завързани въздушни боеве. Качествата му на летец и лидерските му умения надделяват в избора. Да е Моисей му приляга най-добре. Библейската личност, която води народа си през пустинята и накрая му показва Обетованата земя, е един от най-убедителните примери за лидер. „Тази позивна ти отива особено”, ти ще бъдеш лидер, казал един от американските преподаватели.

„Мога да решавам проблеми - правил съм го във Военно-въздушните сили. Ще го приложа и в политиката - в рамките на възможностите на президентската институция” е веруюто на новия държавен глава от кандидат-президентската кампания.

Много неизвестни има все още около новият президент: защо оттегля подадената оставка през 2015 г. и защо напуска армията година по-късно? Защо убедено защитава пронатовската ориентация на България, но оценява високо маневреността на руския изтребител МиГ-29? Как се правят Кобрата на Пугачов и Камбана - суперсложни фигури от висшия пилотаж? И накъде тръгва животът му след едно телефонно обаждане на лидера на БСП Корнелия Нинова?

Това ще разберете, ако отворите нецензурираната биография на новия президент Румен Радев.

В нея двама журналисти – Лиляна Клисурова и Любомир Денов – проследяват жизнения му път от Димитровград, където се е родил, до категоричната му победа на изборите през ноември 2016 г. В нея се разказва за Радев - ученика, курсанта, бойния пилот и военачалника. За Радев - политика и държавника - вероятно ще трябва нова книга.

Походът на Румен Радев към политиката започна съвсем изненадващо. Сега всички погледи са вперени в неговата личност и бъдещите му изяви на президентския стол. Само времето ще покаже доколко изборът му е правилен и дали уменията му ще се напаснат с новата позиция на президент.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Румен Радев. Петият президент - мека корица
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Японски загадки - Урагири
Лора Джо Роуланд
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Тренировъчни тестове по обществени науки за националния изпит след 7 клас
Живка Владова
Труд
рейтинг:
1%
2,99 лв.
DUDEN - Френско - български и българско - френски речник
Колектив
Труд
рейтинг:
1%
29,90 лв.
Черният котарак
Едгар Алан По
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Италианско - Български речник
Лиляна Атанасова
Труд
рейтинг:
1%
29,99 лв.