Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Руски език за 11. клас - Привет! А2 - Част 1 - Просвета - 2020-2021


Изданието е съобразено с новата програма за предстоящата учебна 2020-2021.

Автори:  Антония Радкова, Анна Деянова-Атанасова



Не е наличен

Учебниците „Привет!” за ниво А2 (първа и втора част) могат да бъдат използвани в 11. и 12. клас за обучение по руски език, което е започнало в 9. клас, като в края на втория гимназиален етап учениците трябва да достигнат ниво А2.

  • Учебната серия "Привет!" за ниво А2 има комуникативна ориентация, което означава, че приоритетно се развиват уменията за използване на езика в ситуации: първоначално в учебни, след това и в автентичния реални ситуации, а езиковите знания (лексиката и граматиката) играят ролята на градивен материал за речта на учениците.
  • Учебниците включват забавни и приятни за четене текстове, инфографики, аудиоматериали  и други познати на младите хора съвременни форми на поднасяне и възприемане на текстова информация. Лингвистичната информация също се въвежда по лесен и атрактивен графичен начин – чрез схеми, които логически описват същността на езиковото явление.
  • Всеки урок е представен на 6 страници и е предвиден за 4 учебни часа. Уроците имат ясна и постоянна структура, следваща естествения етап на усвояване на чуждия език. Уроците включват следните рубрики: заглавие и информационно каре; „Лексика”; „Грамматика”; „Произношение”; „Чтение”; „Аудирование”; „Говорение”; „Письмо”; „Страна и культура”.
  • В края на учебниците са дадени справочни граматични таблици, които включват както изучавания през учебната година, така и вече изучения граматичен материал. Също така в края на всеки от учебниците е даден речник с новата лексика, която е представена в азбучен ред по уроци.
  • Учебният комплект „Привет!”  включва също така работни тетрадки, аудио дискове, книга за учителя и електронни учебници.





Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Руски език за 11. клас - Привет! А2 - Част 1 - Просвета - 2020-2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
Магдалена Цавкова, Стефан Манев
Просвета
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
Инна Пелева, Албена Хранова
Просвета
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Раз-два-почва игра
Елена Попова
Просвета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Funkel - Учебник по немски език за 4. клас
Искра Лазарова
Просвета
рейтинг:
1%
13,33 лв.
Test Your English - Упражнения и тестови задачи по английски език за 4 клас
Аделина Кръстева
Просвета
рейтинг:
1%
9,90 лв.