Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сега и завинаги

Любовта и легендите са изградени от истории като тази!



Книга, написана през далечната 1998 г., като порив на сърцето на авторката и в ответ на залетия български пазар с чуждестранна булевардна литература. Книга, пропита с безпрекословната вяра в истинската и вечна любов. Тази, която преминава през векове и пространства. Всеки миг от „сега” определя нашето „утре”. И когато ден след ден обичаш и даваш всичко от себе си в името на любовта, тогава „сега” става „завинаги” и пребъдва.

Тя е за всеки, който не вярва, че има още един шанс и че когато ни е най-трудно, трябва да се научим да разпознаваме знаците на съдбата. Доста често съдбата дава този шанс – да се преоткрием един в друг, а ние не искаме да видим или не искаме да повярваме, че нещо хубаво и истинско може да ни се случи. Не искаме да се отворим и доверим, да си признаем, че може би бягаме от самите себе си заради страха от поредното нараняване. Авторката показва, че в името на любовта си заслужава да рискуваме, защото наградата от поетия риск може да бъде безценна – сега и завинаги... Животът е един миг, а истинската и голяма любов е вечна...

Съдбата изпраща Мария – млада българска студентка в Париж, – на прага на старинния замък Бузе. Животът на неотразимия граф Клод Бузе, млад и самотен френски благородник, се променя от мига, в който се появява Мария – съчетание между невинност, финес, страст, пламък и очарование. Между двамата пламва неудържимо привличане, макар и всеки поотделно да се бори с нахлулите чувства. Записаното в дебелата книга на Съдбата им отрежда двамата да се преоткрият един в друг. И когато всичко изглежда идеално и несломимо, ненадейно сенките от миналото на Клод се надигат и преживените кошмари отново нахлуват в живота на графа, като заплашват да унищожат любовта им.

Ще успеят ли...



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сега и завинаги
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Японски загадки - Урагири
Лора Джо Роуланд
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Тренировъчни тестове по обществени науки за националния изпит след 7 клас
Живка Владова
Труд
рейтинг:
1%
2,99 лв.
DUDEN - Френско - български и българско - френски речник
Колектив
Труд
рейтинг:
1%
29,90 лв.
Черният котарак
Едгар Алан По
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Италианско - Български речник
Лиляна Атанасова
Труд
рейтинг:
1%
29,99 лв.