Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Скитница

„Скитница“ е история за любов и саможертва във футуристичен свят, където на карта е заложена съдбата на човечеството. Планетата Земя е превзета от миролюбиви извънземни, известни като „душите“. Повечето индивиди от човешката раса са станали приемници на „душите“ – овладян е умът им, но телата им са оставени непокътнати.



Не е наличен

Мелани е член на малка група човеци, оказваща съпротива на нашествениците, но е заловена от Търсачката – миротворец, чието задължение с да защитава новата раса от последните останали човеци. Въпреки отчаяната борба на Мелани, в тялото й е хирургично имплантирана „душа“ на име Скитница. Скитница е предупредена за предизвикателствата на живота в тялото на човек. Тя знае за завладяващите чувства, за страстите и твърде ярките спомени, но има една трудност, която не е очаквала: предишната обитателка на тялото не иска да се откаже да притежава ума си. Търсачката подтиква Скитница да извлича информация от паметта на Мелани, за да научи местонахождението на човеците ренегати, сред които са любимият на Мелани Джаред, нейният 11-годишен брат Джейми, Иън, мъжът, когото Скитница е предопределена да обича, и чичото на Мелани Джеб.

Със силната си воля Мелани успява да убеди съпротивляващата се Скитница да бъде неин съюзник в опасно издирване, целта на което е да спасят семейството и мъжете, които двете обикват.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Скитница
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Новолуние - Здрач - книга 2
Стефани Майър
Егмонт България
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Зазоряване - Здрач - книга 4
Стефани Майър
Егмонт България
рейтинг:
1%
24,90 лв.