Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
Смъртта е моята крепост ИнфоДАР 9789547612303

Смъртта е моята крепост

Автор: Сюзън Хил
Издателство: ИнфоДАР

Резюме

Повече
Цена
13,00 лв.
Автор Сюзън Хил
Издателство ИнфоДАР
ISBN 9789547612303
Година на издаване 2007
Корица Меки корици
Страници 500
Формат 20/13
Език Български
Една же­на из­чез­ва в мъг­ла­та на Хъл­ма – об­ласт, из­вес­тна със сво­я­та уса­мо­те­ност и спо­кой­ствие. По­ли­ци­я­та не е уве­до­ме­на, за­що­то хо­ра­та обик­но­ве­но из­чез­ват по свое соб­стве­но ре­ше­ние. Но ко­га­то ед­но мла­до мо­ми­че, ста­рец и до­ри ку­че съ­що из­чез­ват, ни­кой ве­че не мо­же да от­ре­че, че в ти­хия град се случ­ва не­що ло­шо. Слу­ча­ят е по­ве­рен на мла­да­та по­ли­цай­ка Фрея Граф­хам, ко­я­то е но­ва в ра­бо­та­та си, от­да­де­на, ре­ши­тел­на и лю­боз­на­тел­на... ­до­ри по­ве­че от не­об­хо­ди­мо­то. Тя и тай­нстве­ни­ят де­тек­тив Сай­мън Съ­рей­лър се на­е­мат със за­да­ча­та да раз­пле­тат мис­те­ри­я­та зад зло­ве­ща­та се­рия съ­би­тия. От па­са­жи­те, раз­кри­ва­щи ума на уби­е­ца до пос­лед­ни­я за­ше­ме­тя­ващ об­рат “Смъртта е моята крепост” е май­стор­ски кри­ми­на­лен де­бют и пър­ва­та кни­га от обе­ща­ва­ща­та ве­ли­ко­леп­на се­рия за Сай­мън Съ­рей­лър.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

За доставките си в България Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерски компании Спиди и Еконт.

Стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв и тази сума остава твърда независимо от наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис или до адрес.
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията!
Доставката до обект Сиела Графа е безплатна.
За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти.
Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.

За Автора

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)