Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 48 декември 2020

Брой 48 на InGlobo е специален по няколко причини. Първата е очевидна – идва Коледа и ние я посрещаме с различни снежно-празнични теми. През декември обаче има още един повод за празнуване – InGlobo става на 5 години!

Новият брой на любимото ти списание InGlobo e тук и става на 5

Всичко това заслужава да бъде отбелязано с по-голям брой – с цели 144 страници вместо обичайните 112. На тях правим преглед на традиционните коледни ястия по света и разказваме дългата история на хляба, защото трапезата на Бъдни вечер не може да мине без него.

  • Брой: 48;
  • Месец: Декември, 2020 г.




Не е наличен

Какво още те очаква между страниците на InGlobo за месец декември

Пътуването сега е трудно, но нищо не ни пречи да направим една виртуална обиколка преди Рождество из най-светите места за християнските поклонници. Домашният уют също има предимства, защото позволява да се отдадем на любими семейни забавления, а ако настолните игри са сред тях, сигурно ще ви е интересно да разберете откъде започва и през какви перипетии преминава пътят на може би най-известната от всички – „Монополи“.

Зимната тематика продължаваме с разказа за Ледения човек Вим Хоф и неговия метод, благодарение на който студът става приятел вместо неудобство. Добър начин да се сгреете са и нестандартните зимни спортове, които няма да откриете в програмата на никоя олимпиада.


Шотландците от Шетландските острови пък разпръскват зимния мраз и мрак с горящи факли и кораби по време на викингския фестивал на светлината в края на януари.

Несравнимо по-спокойно е обаче в Руския север, където всичко е бяло и нерално красиво. Но този брой не е изцяло потънал в сняг. Разказваме и за неуморния изобретател Томас Едисън и неустрашимите археолози Джон Пендълбери и Артър Евънс, направили значими открития по време на военни действия; за това как се различават еталоните за красота в различните епохи и култури и за красотата, която Диляна Гергова намира във всеки човек, застанал пред обектива й; за начина, по който мозъкът ни си представя бъдещето, и каква работа върши, докато спим. И за маските, не тези, с които свикнахме напоследък, а другите, разкриващи истинската ни същност през последните около 9000 години.




Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 48 декември 2020
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
MODA
HYMSA Grupo Editorial EDIPRESSE
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят 2/2000
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
Бизнес Спектър
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Юридически свят 1/2001
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
сп. „Юридически свят” 1/2006
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.