Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 50 март 2021

Юбилейният брой 50 на InGlobo идва с още много истории, които си заслужават

Мартенското издание носи историко-политико-разузнавателен привкус благодарение на разказите за Парижката комуна, за изключително успешната измама, подготвена от британското контраразузнаване за хитлеристите с помощта на един „приказлив“ труп, и за промотирането на абстрактния експресионизъм от страна на ЦРУ.

  • Брой: 50/2021;
  • Месец: Март, 2021 г.




Не е наличен

Темата за изкуството продължава с материалите за историята на тангото, най-красивите оперни театри и мрачния, но така привлекателен киберпънк, тръгнал от литературата, за да превземе големия екран и дори света на игрите. Отправяме се и на север, за да видим дали полярното сияние пътува на юг, и на запад, където се любуваме на една искрящобяла пустиня, „потънала“ във вода.

Връщаме се и назад във времето, за да отдадем дължимото на няколко изобретения – консервите на Никола Апер, решили проблема с изхранването на Наполеоновите войски по време на поход, ранния фотографски процес, наречен дагеротипия, и предизвикалия революция в него портретен обектив на Йозеф Пецвал. И понеже освен Homo sapiens сме и Homo ludens, проследяваме и дългия път на детските игри с тяхната възпитателна и образователна роля.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 50 март 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
MODA
HYMSA Grupo Editorial EDIPRESSE
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят 2/2000
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
Бизнес Спектър
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Юридически свят 1/2001
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
сп. „Юридически свят” 1/2006
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.