Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Светилата

„СВЕТИЛАТА” са своеобразен новозеландски „Туин Пийкс”, мистичен трилър във викториански стил с увлекателен криминален сюжет.


„СВЕТИЛАТА” са своеобразен новозеландски „Туин Пийкс”, мистичен трилър във викториански стил с увлекателен криминален сюжет. През 1866 година младият англичанин Уолтър Муди отива да си опита късмета в Нова Зеландия, която е обхваната от треска за злато. Но още първия ден попада в компанията на дванайсет непознати мъже, които са се събрали, за да разнищят три странни престъпления, извършени в един и същи ден: най-богатият човек в града е изчезнал безследно, една жрица на любовта е посегнала на живота си, а в дома на пропил се несретник е открито огромно съкровище. Постепенно се изяснява, че в сложната плетеница от лъжи, предателства, тайни и интриги са замесени всички. И че нищо не е такова, каквото изглежда, всичко е обвито в тайнство точно както при звездите, осеяли нощното небе. Книгата се състои от дванайсет части – по една за всеки от дванайсетте мъже, колкото са и домовете в хороскопа, около тях се въртят още седем герои – колкото са планетите и светилата в астрологията, обединени по двойки около Уолтър Муди, свързващата брънка и ключ към загадката. Всяка част е два пъти по-къса от предишната, което създава особен, все по-забързан ритъм и повтаря изтъняването на Луната по време на лунния цикъл.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Светилата
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Тайните на пластилина - домашни животни
Рони Орен
Лабиринт
рейтинг:
1%
22,90 лв.
Малкият крал Декември
Аксел Хаке
Лабиринт
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Приказки от селвата
Орасио Кирога
Лабиринт
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Записките на Малте Лауридс Бриге
Райнер Мария Рилке
Лабиринт
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Бърнамският лес
Елинор Катън
Лабиринт
рейтинг:
1%
23,90 лв.