Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тайните на разказването на истории

Историите информират, дават светлина и вдъхновяват.

Научете се да споделяте своите истории



Във времена, в които машините заемат мястото на човека в почти всяка дейност, едно умение си остава незаменимо – разказването на истории.

Утвърденият автор и експерт по комуникация Кармайн Гало обяснява защо разказването на истории, които изграждат емоционални връзки, е изключително важно днес за успеха на всеки един от нас. И на марките, разбира се.

Книгата на Гало вдъхновява глобалните лидери в някои от най-харесвани марки в света. Предизвиква компанията Accenture да открие нова длъжност: Главен разказвач на истории (ГРИ). Главните разказвачи на истории са начело на промяната в компании като Google, SAP, Genentech, Microsoft, Unilever, KPMG и други. Aко тези компании използват силата на историите, защо да не го направите и вие?

Идеите, които успяват, са вплетени в истории и всяка глава разказва истории на предприемачи (Ричард Брансън, Стив Джобс, Шерил Сандбърг, Сара Блейкли), на марки (“Саутуест”, “Върджин”, “Епъл”, “Хоул фудс”), на лидери (Джоел Остин, Хауърд Шулц, Бил Гейтс, папа Франциск) и TED лектори (Брайън Стивънсън, Боно, Кен Робинсън, Стинг), които използват разказването на истории, за да променят света.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тайните на разказването на истории
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Бъди идеяист - Как да се стимулират идеите на работното място
Джак Фостър
Рой Комюникейшън
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Майсторите на маркетинга разказват
Лаура Мазур, Луела Майлс
Рой Комюникейшън
рейтинг:
1%
22,00 лв.
ПР прeз XXI вeк - Пътeвoдитeл зa спeциaлисти пo мaркeтинг
Toмaс Л. Хaрис, Пaтрисия T. Уoлън
Рой Комюникейшън
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Бъдещето на успеха
Робърт Б. Рейч
Рой Комюникейшън
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Ето моята визитка
Боб Попик
Рой Комюникейшън
рейтинг:
1%
12,00 лв.