Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестове по математика за 4. клас

Подготовка за Национално външно оценяване.

Сборникът съдържа примерни тестове за подготовка за Национално външно оценяване по математика в 4. клас. Тестовете са структурирани в съответствие със специфичните характеристики на модела, утвърден от МОН.



В края на началния етап на основно образование (4. клас) чрез писмено изпитване се провежда Национално външно оценяване по математика. Неговата цел е да се установи в каква степен са постигнати поставените изисквания за резултатите от обучението, определени с държавния образователен стандарт.

За постигането на по-високи резултати при писменото изпитване несъмнено до­принася допълнителната самостоятелна подготовка на всеки четвъртокласник. Работата със сборника предоставя възможност за индивидуална целенасочена дейност през учебната година, а оттам – и за усъвършенстване на знанията по изучаваните теми, на уменията за прилагането им и не на последно място, за своевременно попълване на установените пропуски.

Всеки от първите осем теста в сборника (от Тест 1 до Тест 8) обхваща учебно съдържание, изучено до и включително в темата, посочена в заглавието му. Те са подходящи за текуща подготовка. Задачите в следващите седем теста (от Тест 9 до Тест 15) сa от задължителното учебно съдържание, обхванато в учебните програми от 1. до 4. клас. Затова е препоръчително да се решават, след като е направен заключителен (годишен) преговор. Обръщаме внимание, че съгласно утвърдения от МОН модел, от предвидените за проверяване знания и умения са изключени например знанията за римски цифри и уменията за измерване и чертане.

В частта с отговори и решения са разработени и примерни единни критерии за оценяването на всеки тест.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по математика за 4. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Програмиране на C++ - Ръководство по информатика
Колектив
Коала прес
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Страшния съд
Тим Грийн
Коала
рейтинг:
1%
10,99 лв.
Fairy tales and Six tests
Oscar Wilde
Коала Прес
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Сборник по математика за 4 клас - част 1
Константин Бекриев, Лилия Дилкина и Нина Иванова
Коала прес
рейтинг:
1%
13,60 лв.
Сборник по математика за 4. клас - част 2
Константин Бекриев, Лилия Дилкина и Нина Иванова
Коала прес
рейтинг:
1%
15,00 лв.