Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Вампирът Виторио

Израснал във Флоренция на Козимо де Медичи, обучен в изкуството на рицарите в замъка на баща си, Виторио живее в свят на изтънчено великолепие, който неочаквано рухва, когато цялото му семейство е убито от вампири. Виторио проследява чудовищата в търсене на отмъщение, но е прелъстен от невероятно красивата вампирка Урсула. Желанието му за мъст – както и желанието му към нея – го тласкат към главозамайващо пропадане в най-тъмната страна на религията. Ан Райс създава страстна и трагична легенда за обречената младежка любов и загубената невинност. Завладяваща свръхестествена история, безкраен празник на въображението, в който жаждата и страстта на ХV век оживяват посредством ярката проза на Райс.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вампирът Виторио
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Да научим Netscape Communicator 4
Питър Кент
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Полунощ, книга 2
Ан Райс
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Вещиците - книга втора - Лашър
Ан Райс
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Вампирът Лестат
Ан Райс
Изток-Запад
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Царицата на прокълнатите
Ан Райс
Изток-Запад
рейтинг:
1%
20,00 лв.