Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Вашата календарна 2016

2016-а е годината на Марс, подвластна на вибрация 9. Червената планета ще властва над човечеството със своята енергия, мощ и вечно воюваща с всичко и всеки същност. Очакват ни 365 дни, наситени с агресия.



Не е наличен

Градивният Марс ще ни посочва пътя, по който можем да се докажем като стойностни и мислещи хора, наясно със своето място и мисия, да изявим знанията и уменията си и да се утвърдим като същества, заслужаващи живота си.
Разрушителният Марс ще бъде носителна скрит гняв и агресия, избликващи в неочаквани моменти, водещи до физическо насилие, убийства, разпалване на нови войни заради привидно незначителна междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси.Сексуалното желание на хората ще бъде засилено, а мощната сексуална енергия ще доведе до създаването на здраво, но и агресивно поколение на планетата Земя.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вашата календарна 2016
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Астрологичен хороскоп 2009 година
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2011
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2014
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2016
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2019
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.