Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Вашата календарна година 2014

2014 е годината на Нептун, подвластна на вибрация 7. През годината е засилена изявата на Духовното начало, чувствителността към чуждите болки и проблеми, умението да бъдем състрадателни. Стремежът ни да бъдем компромисни често ще ни подтиква към компромиси в наша вреда.



Не е наличен

Нептун е планета, повлияваща цяло поколение, заради продължителността й на престой в един и същ зодиакален знак. Нептун управлява историческите събития, случили се в годините, в които властва планетата. Създава хора, готови да развиват своите творчески, духовни, интелектуални и интуитивни способности, но и такива, които се опитват да избягат от себе си и света, в който живеят. Позволява ни, от една страна, да проникваме с лекота в болките и проблемите на другите хора, а от друга - да ни е трудно да отсеем реалността от фантазията. Подтиква ни да помагаме, но и да постигаме целите си по нечестен начин. Засилва нашата вяра, че мечтите могат да бъдат претворени в реалност, и ни дава сили да го докажем.

Дали ще успеем да поставим началото на нашата духовна промяна сега, след като Нептун е на своя трон в Риби? Дали ще съумеем често да се вглеждаме в себе си, да осъзнаем грешките си и най-важното - да се опитаме да ги коригираме? Не е изключено отговорът да е отрицателен заради действията ни, предизвикани на пръв поглед от истина, но привидна, прикриваща планирана измама. Мнозина ще бягат от проблемите, като се крият в алкохолното и наркотично опиянение и даже като посягат сами на живота си.

Светлана Тилкова - Алена



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вашата календарна година 2014
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Астрологичен хороскоп 2009 година
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2011
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2014
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2016
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2019
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.