Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Владетелят на кулата, кн.2 - Сянката на гарвана

„Феновете на мащабните епични фентъзита от рода на „Колелото на времето“ и „Песен за огън и лед“ със сигурност ще харесат този дебютен роман.“

Лайбръри Джърнъл



Не е наличен

В „Кръвна песен“ Антъни Райън създава свят на религиозни конфликти и безмилостни войни. Сега епичният разказ ни връща към Вейлин Ал Сорна, който е напът да разбере, че от зова на съдбата не можеш да избягаш. Вейлин Ал Сорна, воин от Шестия орден, е наричан още Мрачния меч и Убиеца на Надеждата. Той е най-великият воин на своето време и свидетел на най-страшното поражение, понесено от неговия народ. Мечтата на крал Янус за разширяване на Обединеното кралство се е удавила в кръвта на храбри мъже, сражавали се за кауза, родена от една лъжа.

Вейлин се прибира у дома с натежало сърце и с твърдото намерение повече да не убива. Благодарният наследник на крал Янус го издига до владетел на кулата на Северните предели – място, където Вейлин да намери мир далеч от интригите на столицата.

Ала онези, които притежават дарбата на кръвната песен, не са обречени на спокоен живот. Мнозина са загинали във войните на крал Янус, ала и мнозина са оцелели, и сега Вейлин е мишена не само за търсещите отмъщение, а и за онези, които знаят на какво е способен.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Владетелят на кулата, кн.2 - Сянката на гарвана
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Божествено зло
Нора Робъртс
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Властелинът на пръстените - Пълно издание - твърди корици
Дж. Р.Р. Толкин
Бард
рейтинг:
1%
56,99 лв.
Греховете на светците
Сидни Шелдън
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Зовът на вълка - Книга 1
Антъни Райън
Бард
рейтинг:
1%
24,99 лв.
Черната песен - Книга 2
Антъни Райън
Бард
рейтинг:
1%
26,99 лв.