Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Воинът на светлината - наръчник

Не е наличен
"Воинът на светлината" представлява сборник от размисли и притчи - есенцията на житейската философия на Паулу Коелю. Според него във всеки от нас живее един воин на светлината, способен да се бори за своите мечти. Воинът на светлината не прекарва дните си в опити да играе ролята, която другите са избрали за него. Той не си губи времето в слушане на провокации, защото има призвание, което трябва да следва. Воинът на светлината осъзнава грешките си, но също така съзнава своите качества. Воинът на светлината винаги дава най-доброто от себе си, но изисква същото и от другите. За воина не съществува невъзможна любов.
"Воинът на светлината" е покана към всеки от нас да изживее мечтите си, да приеме несигурната страна на живота и да осъзнае и приеме своя уникален и единствен Път в живота. Докосвайки сърцата и душите ни, авторът ни кани да поемем Пътя на воина: този, който оценява чудото да си жив, който приема поражението и когото изпитанието превръща в човека, когото е искал винаги да бъде.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Воинът на светлината - наръчник
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Паулу Коелю -

Животът е основният източник на вдъхновение за книгите на Паулу Коелю. Той се сблъсква със смъртта, преодолява лудостта, експериментира с наркотици, устоява на мъчения, занимава се с магия и алхимия, учи философия и религия, чете

много, губи и възвръща вярата си, опознава болката и удоволствието от любовта и търси своето място в света. Коелю вярва, че ние носим в себе си нужната сила да открием своето призвание.

Първият му роман, „Алхимикът“, е променил живота на милиони хора. Малала Юсафзай и Фарел Уилямс, Бил Клинтън и Мадона го цитират като източник на вдъхновение. Книгите на Паулу Коелю са преведени на 81 езика и са продадени в 225 милиона екземпляра по целия свят. Той е носител на 115 международни награди, а от 2007 г. е пратеник на мира на ООН.

Свързани продукти
Демонът и сеньорита Прим
Паулу Коелю
Обсидиан
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Изневяра
Паулу Коелю
Обсидиан
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Алхимикът
Паулу Коелю
Обсидиан
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Хипи
Паулу Коелю
Обсидиан
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Единайсет минути
Паулу Коелю
Обсидиан
рейтинг:
1%
20,00 лв.