Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

За Христос и новото човечество

Не е наличен

В беседите си Учителя Петър Дънов многократно призовава за общение с Христовия дух, за едно живо християнство, надраснало църковните догми, приложено във всички аспекти на живота ни. Словата му, произнесени в началото на XX век, са особено актуални днес – във времената на духовна криза и нарастваща паника, подклаждана от предсказанията за свършека на света.

И сякаш забравихме да се запитаме къде е Христос в това смутно време. Нима Той, вечният двигател на човешката история, надеждата за спасение на човека, не даде дума: ще бъда с вас до скончанието на века!

Според Учителя, Христос никога не е напускал земята и сега работи повече от всякога за духовното пробуждане на народите. Всеки човек може да го открие в живота си. Всеки има достъп до Христовия дух, ако издигне съзнанието си над привидния хаос на ежедневието, ако се посвети на Доброто и съумее да превърне омразата в любов.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:За Христос и новото човечество
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Здраве и дълголетие чрез силите на живата природа
Петър Дънов
Астрала
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Великата майка
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Разумните същества. Младежки окултен клас - година шестнадесета
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
29,00 лв.
Паневритмия - Петър Дънов
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
20,00 лв.